BeschikbaarheidBeschikbaarheid   TariefTarief   Beschikbaarheids Informatie FormulierBeschikbaarheids Formulier   Onze voorwaardenVoorwaarden
Hoe te boekenbekijk/print Boekingsformulier in PDFOpen in PDF formaat om te bekijken/printen met Acrobat Reader  helpWat betekent dit?
  1. Controleert u de beschikbaarheid van de accommodatie van uw keuze door gebruik te maken van onze Beschikbaarheids Tabel.
  2. Als u een voorlopige boeking wilt maken, neemt u dan telefonisch contact met ons op op nummer (00 33) (0) 5 63 28 26 17 of email ons door gebruik te maken van het Beschikbaarheids Informatie Formulier hieronder.
  3. Om de boeking definitief te maken vragen wij u om een onherroepelijke aanbetaling van 25% en een GETEKEND BOEKINGSFORMULIER (u kunt op de link bovenaan de pagina klikken voor een PDF versie van het boekingsformulier of u kunt ons vragen u er een toe te sturen).
  4. Het volledige bedrag moet zes weken voor aanvang van uw vakantie betaald zijn, samen met de borgsom van 500€ voor de Villa of 350€ voor de Cottage.
  5. Schrijft u alstublieft alle cheques uit ten name van "Catherine Rie".
Beschikbaarheids Formulier
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Als u ons zou verkiezen u telefonisch te contacteren,
uw telefoonnummer(s):
Accommodatie die u wilt boeken:
(gaarne slechts een mogelijkheid aanvinken, tenzij u meer dan een accomodatie wenst)
 De Villa
 De Cottage
Aantal weken? Aantal volwassenen?  Aantal kinderen?  
Aanvang dag: maand: jaar: 
Aanvullende informatie ...
speciale verzoeken ...

 
BeschikbaarheidBeschikbaarheid   TariefTarief   Beschikbaarheids Informatie FormulierBeschikbaarheids Formulier   Onze voorwaardenVoorwaarden

Naar bovenNaar boven
Contract
Bepalingen met betrekking tot de huur van de Eigendom.

De villa en de cottage (de Eigendom) te Daramousque te Monclar Frankrijk worden in huur gegeven door Catherine RIE en Jean Claude HEIDMANN (de eigenaars).

Teneinde de Eigendom te reserveren gelieve het reservatieformulier te ondertekenen en terug te zenden samen met een betaling van 25% van de totale huur. Bevestiging van de reservatie wordt gegeven bij ontvangst van beiden.

De betaling van het saldo is verschuldigd 6 weken voor de aanvang van de huur. Indien de betaling niet voldaan werd op overeengekomen datum en ook niet na een eerste herinnering, behouden wij ons het recht voor de reservatie te annuleren zonder teruggave van het reeds overgemaakte voorschot.
Wanneer een reservatie gemaakt wordt 6 weken voor de aanvang van de huur, dient de volledige som betaald te worden op het ogenblik hiervan.
Een waarborg van 500 euro voor de Villa en 350 euro voor de cottage is betaalbaar samen met de huurgelden.
De waarborg wordt terug betaald binnen de 10 dagen na het einde van de huur verminderd met de vergoeding voor eventueel vastgestelde schade aangebracht in het gehuurde pand of aan het meubilair, of door het achterlaten van het gehuurde goed zonder het in orde gebracht te hebben zoals verwacht wordt en u medegedeeld wordt bij aanvang van de huur.
Uw verantwoordelijkheid naar de eigenaars toe is niet beperkt tot de som van de waarborg.

Het gehuurde pand zal ter beschikking staan van de huurders vanaf 16.00u op de dag van de aankomst tot 9.00 u op de dag van het vertrek, tenzij anders overgekomen met de eigenaars.

De eigenaars zijn niet verantwoordelijk ten aanzien van de huurders voor :

­-Enige gebreken of verstoringen voor voorzieningen geven door openbare diensten aan de eigendom

­-Voor verlies of schade veroorzaakt of ondergaan door weersomstandigheden, stakingen, oorlog, aanvallen, of andere omstandigheden die niet onder controle liggen van de eigenaar.

Verlies, schade of ongemak aan de eigendom waardoor deze onbewoonbaar wordt. In dit geval wordt de reeds betaalde som volledig teruggestort, zonder enige verantwoordelijkheid van eigenaars hiermee te betrekken.

Wij sporen de huurders aan een goede reisverzekering af te sluiten dewelke een mogelijkheid voorziet de huur te annuleren vanaf de reservatie. Deze verzekering zou ook persoonlijke bezittingen en burgerlijke aansprakelijkheid van de huurders moeten dekken, want dit is niet gedekt door de verzekering van de eigenaar.

Annulatiekosten: bij alle reservaties die geannuleerd worden na de betaling van de waarborg en voor de finale betaling, zal de borg weerhouden worden. Voor reservaties die geannuleerd worden na de volledige betaling, zullen de sommen weerhouden worden door de eigenaar.

De eigenaars zullen proberen een vervanging te vinden en indien dit lukt kunnen zij eventueel een bepaald bedrag van de annulatie kost terug storten naar eigen goeddunken.

De huurders gebruiken de eigendom op hun eigen risico’s. De eigenaars zijn niet aansprakelijkheid voor verwondingen, verlies of schade aan de eigendom, persoonlijke bezittingen, voertuigen en de inhoud ervan.
BeschikbaarheidBeschikbaarheid   TariefTarief   Beschikbaarheids Informatie FormulierBeschikbaarheids Formulier   Onze voorwaardenVoorwaarden

Naar bovenNaar boven
See us on Facebook See us on Facebook delen